Další skvělý rychlý oběd nebo večeře, která neurazí, ale naopak velmi potěší vaše chuťové buňky.

Zjistila jsem, že když k obědu vynechám sacharidy, tak večer hledám, co bych kde snědla. Stejně tak ale nedávám, když k obědu nemám dostatek bílkovin. A u téhle chuťovky bohužel těch bílkovin moc není. Tak abych je doplnila, popíjela jsem u toho krásně studený kefír.

Co budete potřebovat na 2 porce? 

  • 4 plátky chleba (fakt si vemte nějaký lepší, my kupujem v Bille buď oříškový s označením 80 nebo 12 bez oříšků), trošku olivového oleje, 4 střední rajčata, parmazán, stroužek česneku, bazalka, koriandr, pažitka, sůl a pepř

Jak na to? 

  • Chleba lehce potřete olivovým olejem, nasucho opečte dokřuprava na pánvi a potřebe česnekem. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky. Tyto kousky vložte na chvíli do síta, aby z nich odkapala přebytečná voda. Pak je dejte na chléb, posypte nastrouhaným parmazánem a zapečte v troubě. Nakonec posypte směsí z nasekaných bylinek a nechte si chutnat!

Dobrou chuť!

Pozn.: Recept je z knihy Run & Cook z Alpha Book

Sdílet na Facebooku

Dej o tomhle článku vědět i svým přátelům na Facebooku.