Dobřé vám radím. Zvažte, jestli neudělat rovnou dvojitou dávku. A taky nedoporučuju ochutnávat syrové těsto, protože to je možná ještě lepší než to finální výsledek. Příprava je rychlá a jestli máte malé děti, určitě vám s tím mohou pomoci i oni.

Co budete potřebovat? 

Jak na to? 

  • Předehřejte troubu na 180°C a vyložte pečícím plechem.
  • Všechny suroviny dobře smíchejte a polévkovou lžící nanašejte na plech. Každou porci malinko zploštěte.
  • Pečte v troubě cca 10 min. a pak nechte vychladnout.

Gabriela Peacock, z jejíž knihy ~Úžasnější za dva týdny~ jsem tento recept převzala, tvrdí, že ve vzduchotěsné nádobě vydrží až týden. Já říkám, že sušenky nevydrží ani do doby, než tu nádobu vyndáte.

Dobrou chuť! 

Sdílet na Facebooku

Dej o tomhle článku vědět i svým přátelům na Facebooku.