Pražma na špízu

Už 4. týdnem zase jedu v tréninkovém a výživovém programu Transformers 42. Vy, co jste odkojení dietama si možná řeknete, že na listech salátu byste nevydrželi. Nebudu se s vámi přít, protože nevydrželi. T42 nejsou o salátu, ale o správném jídle, které tělu dodáváte. A občas se mi vším najde recept, který je totální nebe v hubě, třeba jako tenhle. Upřímně jsem ráda, že jsem ho dělala, když Marco nebyl doma, protože o tohle se dělit prostě nechcete.

Co budete potřebovat? 

  • 4 filety pražmy
  • 12 vypeckovaných oliv
  • 12 cherry rajčat
  • 1 citrón
  • 6 lžíc olivového oleje
  • 1/2 polévkové lžíce vloček chilli
  • tymián
  • sůl, pepř

Jak na to? 

Filety nakrájíme na cca 7mm proužky a spolu s olivou a rajčátkem napíchneme na napichovátka. Připravíme si marinádu z citrónové šťavy, trochu citrónové kůry, oleje, soli, pepře a tymiánu. Pražmu marinádou polejeme a pečeme cca 5 min. v troubě na 180°C.

Dobrou chuť!

Categories:

NA TALÍŘI

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *